Aktuális pályázatok

Európai Uniós forrásból bölcsődei fejlesztések

 

Az üzemeltetésben a Szülők Háza Kft. tud segítséget nyújtani, amely üzemeltet családi bölcsődét, valamint teljes körű szakmai támogatást nyújt franchise partnereinek.
Újonnan induló bölcsődéknél nagy előnyt jelent mind a tényleges tevékenység kialakításában és megvalósításában, továbbá marketing szempontból is versenyelőnyhöz jut egy magán bölcsőde, amely tagja a 15 éve kidolgozott módszertannal és szakmai tapasztalattal működő Szülők Háza franchise-nak.

A pályázat lehetőséget nyújt bölcsőde épületének teljes átalakítására, felújítására, az eszközök beszerzésére és a beruházással kapcsolatos egyéb költségekre 100%-os támogatási intenzitással és előleg lehívási lehetőséggel.

 

 

 

A pályázat benyújtásához nem szükséges az épület felújításáról részletes kiviteli terv. A projekt megvalósítására 36 hónap áll rendelkezésre, melyből 12 hónap fordítható a részletes tervek kidolgozására és engedélyeztetésre.
A beadási határidő: 2019. május 2. – június 28.

Teljes körű támogatást és szolgáltatást nyújt a pályázat beadásához. A Bud-Will Consulting Kft. , mely 10 éve foglalkozik pályázatírással. Több 10 milliárd forint lehívásában segédkeztek már az elmúlt évek során,. Tevékenységük kiterjed a helyszíni ellenőrzéseken való részvételre és valamennyi kifizetési kérelem benyújtására is.

A szakmai csapatnak 10 éves tapasztalata van önkormányzati pályázatok írásában: bölcsőde, óvoda és iskolai projektek, valamint egyéb fejlesztések kapcsán, többek között a V. ker, XV. ker., XVIII. ker, Budaörs, Dunaharaszti Önkormányzattal.

Pályázni az alábbi helyszíneken lehet a megjelölt összeghatárig:

  • Bács-Kiskun megye (kivéve Kecskemét): maximum 250 millió Ft
  • Baranya megye (kivéve Pécs): maximum 800 millió Ft
  • Békés megye (csak Szeghalmi járás): maximum 100 millió Ft
  • Győr-Moson-Sopron megye (kivéve Győr, Sopron): maximum 600 millió Ft
  • Hajdú-Bihar megye (kivéve Debrecen): maximum 170 millió Ft
  • Jász-Nagykun-Szolnok megye  (kivéve Szolnok): maximum 300 millió Ft
  • Komárom-Esztergom megye (kivéve Tatabánya): maximum 150 millió Ft
  • Tolna megye (kivéve Szekszárd): maximum 531 millió Ft
  • Veszprém megye (kivéve Veszprém): maximum 550 millió Ft

 

Európai Uniós forrásból bölcsődei fejlesztések: https://www.csrhungary.eu/erintetti-megoldas/europai-unios-forrasbol-bolcsodei-fejlesztesek/?fbclid=IwAR1KJCG1_O5uhfOu27F5PLU9HWNiF_z0HeUXijoGBTLO8SeehbEdlkxJ6ik